Yhdistys Karhijärven parhaaksi

 

Ota yhteyttä!

Yhteystiedot:

Päivitykset:

Linkkejä:

Liity Karhijärven Parhaaksi ry:n jäseneksi:

Yhdistyksen tarkoituksena on Porin kaupungissa sijaitsevan Karhijärven ja sen vesistöjen veden laadun, rantojen, järvimaiseman ja kalastusmahdollisuuksien parantaminen järven ympäristön asukkaiden ja vierailijoiden viihtyvyyden lisäämiseksi.

Karhijärven parhaaksi ry.n jäseneksi voi liittyä jäsenmaksun maksamalla ja hyväksymällä yhdistyksen tarkoituksen. Yhdistyksen hallituksella on mahdollisuus evätä jäsenyys ja palauttaa jäsenmaksu. Lue tästä ->.

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä henkilö, joka haluaa tukea yhdistyksen toimintaa ja joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen. Kannattavaksi jäseneksi voi liittyä oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Yhdistyksen jäseneksi liitytään maksamalla jäsenmaksu. Jäsenen ja kannattavan jäsenen, on liittymismaksun yhteydessä annettava täydellinen nimi ja kotipaikka. Tiedot kirjoitetaan yhdistyksen jäsenluetteloon, johon merkitään muutkin jäseniä koskevat tarpeelliset tiedot. Hallituksella on oikeus, 4§ mukaisesti, olla hyväksymättä jäseneksi liittymistä.

Liity jäseneksi Jäsenmaksu-lomakkeen kautta!

etusivu